Rolluiken laat u plaatsen door Rolcolux Top in Budel, uw rolluik specialist.

Op zoek naar rolluiken voor uw woning of pand? Dan moet u bij Rolcolux Top in Budel zijn. Wij leveren rolluiken in alle soorten maten en prijsklassen, incl. montage. Ze geven extra comfort in uw woning of pand. Ze zijn zeer geschikt voor zonwering, het werken van kou, én warmte.

Rolluiken kleden uw woning of pand mooi af, en u houdt er zelfs ongenodigde gasten mee buiten. Rolcolux Top werkt met diverse merken zoals o.a. Somfy, Velux, Aurora, Swela en Tibelly, merken die doorheen de jaren hun kwaliteit reeds bewezen hebben. Hierdoor kan er ook steeds een langdurige garantie gegeven worden.

De voordelen op een rijtje.

  • Isolerend – Met name in de zomer bewijzen ze hun isolerende kwaliteiten. Het blijft heerlijk koel in huis.
  • Energiebesparend – Gezien de isolerende functie, zijn rolluiken vanzelfsprekend ook energiebesparend.
  • Geluidswerend – Weren geluid van buitenaf, maar ook andersom. Zet de muziek maar gerust op standje 10, buiten zal niets te horen zijn.
  • Verduisteren – Slaag er ook overdag in om een ruimte volledig te verduisteren.
  • Bieden veiligheid – Heeft u rolluiken? Dan kunt u uw huis met een gerust hart verlaten.
  • Stijlvol – Installatie is tegenwoordig erg discreet en volledig geïntegreerd.

Rolluiken

Rolluikwasser u-clean.

Rolcolux Top biedt u een automatisch wassysteem dat toegepast kan worden op 95% van alle rolluiken. De automatische rolluikwasser u-clean is een geautomatiseerd systeem dat volledig geïntegreerd kan worden. Dit systeem is ideaal om de ontstane schimmels en hardnekkig opgebouwde vervuiling te verwijderen zonder iets te hoeven demonteren.

Rolcolux Top biedt dit systeem aan in combinatie met een 3-jarig onderhoudscontract. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een rolluik wasser van u-clean kunnen altijd contact opnemen voor eventueel een uitleg of demonstratie van de Rolluikwasser op een gewenste locatie. Kijk zeker eens op www.u-clean.nl voor meer informatie.

Meer weten?
Of een gratis offerte aanvragen?

Neem eens contact op met Rolcolux Top in Budel.