Op zoek naar zonwering / raamdecoratie voor binnen?

Rolcolux Top heeft een breed assortiment aan raamdecoratie welke ook als zonwering functioneert. Wij zijn specialisten in raamdecoratie die ook kan dienen als goede zonwering. Houd het binnenklimaat van uw woning aangenaam met onze zonwering voor binnen. Het is niet alleen functioneel, maar ook mooie raamdecoratie.

Zonwering / raamdecoratie voor binnen komt in vele soorten en maten

Bij Rolcolux Top heeft u een zeer ruime keuze uit raamdecoratie / zonwering voor binnen. Hier onder lichten wij enkele mogelijkheden uit, dit is slechts een greep uit ons assortiment:

Jaloezieën:

Praktische zonwering die we bijna in elk huishuiden terug kunnen vinden. Door de lamellen kunt u de lichtinval goed doseren. Jaloezieën komen in veel verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan PVC, aluminium of houten jaloezieën. Ook de breedte van de lamellen kunt u zelf bepalen.

Jaloeziën

Rolgordijnen:

Rolgordijnen hebben naast zonwering ook een verduisterende functie, ze worden daarom veel op slaapkamers gebruikt. Naast verduisterende rolgordijnen kunt u ook kiezen voor transparante rolgordijnen, ze zijn er ook voor vochtige ruimtes. Rolgordijnen zijn in vrijwel elke kleur beschikbaar, ook met motieven.

Rolgordijnen

Plisségordijnen:

Plisségordijnen, zijn eigenlijk rolgordijnen met een plooi. Ze geven een elegante uitstraling, en passen door de vele mogelijkheden bij ieder interieur. Erg populair is het top/down en bottom/up mechanisme. Op deze manier kunt u zelf bepalen welk deel van het raam wordt bedekt door het plisségordijn.

plissé gordijnen

Lamellen:

Zijn eigenlijk verticale jaloezieën, ze bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk doseren hoeveel licht u binnenlaat. Lamellen kunt u gemakkelijk naar 1 kant van het raam schuiven om ze “onzichtbaar” te maken. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, al helemaal wanneer u voor elektrische bediening kiest.

Lamellen

Vouwgordijnen:

U heeft de keuze uit transparante, semi-transparante, en verduisterende vouwgordijnen. Ze geven een warme en sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Vouwgordijnen vallen trapsgewijs naar beneden, ze bestaan uit banen van circa 10 tot 30 centimeter. Vouwgordijnen komen in veel verschillende soorten materialen.

vouwgordijnen

Naast deze voorbeelden levert Rolcolux Top nog vele andere soorten zonwering en raamdecoratie voor binnen.

Op zoek naar iets specifieks?
Of wilt u ons professionele advies?

Neem dan eens contact met ons op.