Rolcolux Top Rolluiken en zonweringen.

Een aantal jaren terug of recent heeft mijn Firma Rolcolux Top u als klant mogen ontvangen. U heeft toen één of meerdere buitenzonweringen en/of rolluiken aangeschaft en wij hopen dat u daarvan inmiddels veel plezier van heeft gehad. Uiteraard willen wij u ook onze service aanbieden voor de producten welke u niet bij Rolcolux Top Zonwering heeft aangekocht.

Ondanks het feit dat onze producten van hoogwaardige materialen gemaakt zijn ontstaat na verloop van tijd, door het gebruik, enige slijtage. Tevens is het product aan alle weersinvloeden blootgesteld. De gevolgen hiervan zijn vooral van invloed op de bewegende delen en bedieningen. Regelmatig onderhoud kan voorkomen dat een product mankementen vertoont op ongelegen momenten of vroegtijdig aan vervanging toe is.

Om de kans op dit soort situaties te verkleinen bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt / servicebeurt uit te laten voeren aan uw product(en). Tijdens deze onderhoudsbeurt/ servicebeurt wordt het product, waar nodig, gesmeerd met teflon spray, licht gereinigd daar waar de noodzaak is, gecontroleerd op werking / storing en nagesteld: tevens worden de bevestigingspunten nagekeken. Eventuele gebreken worden samen met u besproken en indien gewenst en uitvoerbaar gelijktijdig hersteld.

Indien u van deze onderhoudsbeurt gebruik wenst te maken bel: 0495-496411 voor een afspraak.

Contactgegevens

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw adres:

Uw postcode:

Uw woonplaats:

Uw email:

Aanvraag

Type product:

Aantal:

Aantal BGG:

Aantal eerste verdieping:

Aantal tweede verdieping:

Aantal derde verdieping:

Aantal dakkapel:

Bedieningen:

 Draaischakelaar Afstandsbediening Band/Koord/Draaistang

Uw bericht:

Houd er rekening mee dat e-mails vanuit ons formulier in uw spam mailbox terecht kunnen komen. Controleer dus ook altijd even uw spam mailbox.