Op zoek naar een veranda?

Rolcolux Top is dé zonwering specialist gevestigd in Budel, wij leveren en monteren veranda’s en zonwering in alle soorten, maten en prijsklassen.
Veranda’s dienen naast zonwering, ook als een verlengde van de binnenruimte van uw huis. Veel mensen dromen over een extra beschut plekje in de tuin. Vaak blijft het bij dromen, want een veranda kan erg duur zijn. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Bij Rolcolux Top denken we met u mee en bieden we oplossingen voor ieder budget.

Van simpel maar degelijk, tot de fraaiste luxe oplossingen.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn bepalen wij samen met u welke oplossing geschikt is voor uw specifieke vraag. Er zijn tal van mogelijkheden. De meest simpele oplossingen blijken vaak erg doeltreffend en geven al snel het aanzicht waar de klant naar op zoek is. Natuurlijk levert Rolcolux Top ook de meest luxe oplossingen, denk bijvoorbeeld aan een beschutting gemaakt van fraai aluminium. Ook veranda’s met zijwanden, verwarming en stroom behoren tot de mogelijkheden.
Veranda

Heeft u dé perfecte plek?

Kijkt u wel eens naar uw tuin met de gedachte dat een extra beschutte plek niet zou misstaan? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag de situatie eens bekijken en geven u professioneel advies op maat. Een veranda hoeft bijvoorbeeld niet altijd aan uw huis te komen, wij kunnen ze ook ergens anders in uw tuin plaatsen. Dit kan ideaal zijn om bijvoorbeeld een extra plek met schaduw te creëren, waar u dat ideaal vindt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Twijfel niet om eens contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar een veranda. Wij komen graag eens langs om de verschillende opties samen met u te bekijken en te bespreken. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kunnen voor bijna iedere vraag een oplossing aanbieden.

Er is meer mogelijk dan u denkt.